Cerere de sponsorizare
Clubul Speologilor Amatori din Cluj-Napoca, intenționează să publice începând cu acest an, o revista cu profil speologic, turistic și educațional. Aceasta va aparea anual, cu o extindere de 32 de pagini, avand coperta color, pe hârtie de calitate superioară.
Scopul acestei publicații este educarea tinerilor asupra comportamentul civilizat în natură și peșteră, informarea despre cele mai noi descoperiri speologice, prezentarea metodelor cele mai sigure de parcurgere a peșterilor, fără pericolul unor accidentări, precum și prezentarea unor lucrări cu caracter științific.
Această revistă va fi distribuit gratuit cluburilor de profil din țară, precum și persoanelor cu activități deosebite în domeniul turismului, speologiei și al educației ecologice.

Vă prezentăm câteva subiecte din cuprinsul primului număr al revistei "Meandre".

- C.S.A. - 35 de ani de la înființare. (Un articol despre activitățile clubului în acest interval de timp, despre descoperiri, oameni, spirit de echipă)
- Descrierea completă a unor peșteri descoperite recent, și câteva mai vechi, care însă deși sunt importante din punct de vedere geomorfologic, nu au fost publicate niciodată.
- Descrierea turistică a zonei Damiș-Ponoraș, cu hărți și fotografii.
- Un ghid despre morfologia si parcurgerea peșterii Vântului (cea mai lungă peșteră in calcare din țară, și din sud estul Europei)
- O lucrare cu caracter geologic.
- Un articol despre tehnica de fotografiere în subteran.

Deoarece clubul nostru este o organizație nonguvernamentală și non profit, apelăm la firma Dvs. cu speranța de a primi ajutor financiar pentru înlesnirea editării acestui magazin.

În cazul unei sponsorizări, redactorii își iau angajamentul de a insera numele și reclama firmei Dvs. în această publicație.

Cu mulțumiri,
echipa de redacție.                                                                       înapoi - înapoi la noutăți

English Home - News - Organization - Karst phenomena - Programme - Links - Contact us
Româna Pagina principală - Noutăți - Organizația - Fenomene carstice - Programe - Linkuri - Contacte
Magyar Főoldal - Hírek - Szervezet - Karsztjelenségek - Programok - Linkek - Címek