English Magyar

Programe permanente

Programul de explorări și studiul carstului se desfășoară în principalele zone de lucru în care clubul își desfășoară activitatea:

Programul de educație cuprinde cursuri sau dezbateri, proiecții de diapozitive pe teme de specialitate organizate periodic sau la cerere. Aceste activități deseori sunt realizate în colaborare cu alte organizații neguvernamentale precum și cu diverse școli și facultăți.

Programul de protecția carstului se realizează prin protecția efectivă a peșterilor din custodia clubului și prin promovarea concepțiilor de protecția mediului.

Resurse umane

Pentru diverse activități sunt atrași specialiști în diverse domenii (protecția mediului, prim ajutor, geologie, ecologie, cartografie, fotografie, calculatoare, etc.) pentru a perfecționa cunoștințele membrilor și/sau a cursanților.

Specialiștii clubului efectuează diverse lucrări de specialitate, lucru la înălțime fără schelă (alpinism utilitar), sau în spații subterane (pivnițe, canale) sau oferă consultanță de specialitate.

Resurse materiale

Echipamente tehnice, instrumente de cartare, echipament de prim ajutor, calculator, bibliotecă etc.

Contacte mass-media

Contactele cu mass-media audio-vizuală și scrisă sunt foarte vaste și sunt menținute periodic prin diverse reportaje și anunțuri informative la posturile de televiziune: România 1, Antena 1 Cluj, NCN Cluj, TVR Cluj, Duna TV, pe posturile de radio locale și naționale, precum și în ziare și reviste locale și naționale.

<În cadrul știrilor și articolelor de actualitate despre activitatea clubului în toate cazurile sunt menționate persoanele și factorii care au contribuit prin sprijinul material sau moral la realizarea programului respectiv.


English Home - News - Organization - Karst phenomena - Programme - Links - Contact us
Româna Pagina principală - Noutăți - Organizația - Fenomene carstice - Programe - Linkuri - Contacte
Magyar Főoldal - Hírek - Szervezet - Karsztjelenségek - Programok - Linkek - Címek